Често пациентите са тези, които страдат от:

Паническо разстройство

Паническите атаки са предпазен шалтер, който предпазва организма от по-големи повреди и сигнализира за това. Лекуват се, стига да знаем, къде дава на късо.

Депресия

Депресия: сериозно разстройство, водещо в някои случаи страдащите до самоубийство. Имам голям опит и решение в лечението на тази тежка диагноза.

Страхови неврози

Страхови неврози: вчера вече го няма, утре може да не дойде има само днес. Страха го е страх от днес, но владее, вчера и утре. Днес те чакам в кабинета да премахнем страховете.

Бензодиазепинова зависимост

Бензодиазепинова зависимост: когато пациента стане зависим от бензодиазепини, много трудно без лекарска намеса може да преодолее синдрома на отнемане. Опасно е да се самолекувате. Консултирайте се с психиатър.

Алкохолна зависимост

Алкохолна зависимост: често се открива, на по-късен етап, понякога след дългогодишна употреба.Алкохолната злоупотреба уврежда много органи, системи и води до психосоциални проблеми.Прилагам успешна детоксикация и трайно решение на проблема.

Шизофрения

Шизофрения: при тази диагноза с широкоспектърни симптоми и синдроми, трябва да се подходи много внимателно. Целта е постигане на пълна ресоциализация и работоспособност, а не само потискане на някои симптоми.

ОКР

ОКР: трудно повлияващо се разстройство с чести рецидиви или постоянно протичане. Имам богат опит с тази диагноза и много успешно лечение.

Болкови синдроми

Болкови синдроми: много неприятни усещания до нетърпими болки, без обективна причина, пациентите страдат много и са с нарушено ежедневно функциониране, което води до допълнителни усложнения.

Безсъние

Безсъние: води до намалена концентрация, работоспособност, забавена мисъл и реакции, напълняване, хормонален дисбаланс. Не подценявайте състоянието. Имам решение за проблема.

Естествено, че всяко едно от тези разстройства са сериозни и аз подхождам с отговорност и грижа към пациента и неговите нужди. Боря се с болестта до пълна победа. Имам сериозен и дългогодишен стаж и опит с тежки случаи с 95% успеваемост, особено ако станем екип с пациента и си съдействаме взаимно, без тайни, криене и редовен прием на преценената изписана конвенционална или неконвенционална терапия или съчетана.

Д-р Кирчева

Психиатър

2 Отзива

фатма али
5

Прекрасен лекар и човек, вече съм здрава, препоръчвам, имайте доверие дори когато всичко изглежда изгубено, тя знае как да ви помогне.

Мира
5

Тя ме спаси, препоръчвам, има много интересни методи и подход, пих лекарства, но начина по който при всяка наша среща се държеше ставаше все по очаквана среща, който е отчаян, моля силно препоръчвам, не усйан и да си помисля какво щеше да е останало от мен, ако не я бях срещнала

Напишете вашето мнение