За мен

Д-р Катерина Борисова Кирчева

Д-р Кирчева е дипломиран лекар психиатър с голям опит. Диагностира и лекува голям набор от психични разстройства. С много голям успех лекува страхови неврози, безсъние, паническо разстройство, фобии, депресия, алкохолна зависимост, ОКР, болкови синдроми, БАР, Шизофрения, Бензодиазепинова зависимост.

 • Дългогодишен стаж

 • Свидетелство за професионална квалификация „Еволюционна психология и психиатрия“

 • Домашни посещения

 • Kонсултации по телефона

 • Член на български лекарски съюз

 • Член на българска Психиатрична Асоцияция

 • Дипломиран хомеопат

 • НЗОК

 • Електросън

 • Аудио-визуална стимулация

 • Работим със зелени рецепти

Стаж

Щастливи Пациенти

Професионализъм

Сертификати

Биография

Д-р Катерина Борисова Кирчева е родена в гр. Пловдив 1982г.н В семейство на известни лекари, дъщеря на известната и в чужбина д-р Радка Кирчева и доц. Борис Кирчев. Д-р Катерина Кирчева е 4то поколение лекар. Наследила е много знания за билките от майка си, която използваше и неконвенционални методи за лечение, която пък се е учила от нейната баба. Едва на 5 годишна възраст малката Катеринка съвсем ясно споделя на нейната баба и майка, че ще стане лекар и с помощта на Бог ще помага на хората. Нейните родители забелязват, че тяхната дъщеря се увлича по човешките реакции, действия, емоции и още тогава им става ясно, че не само ще изучава медицина, но ще бъде прекрасен специалист психиатър. Завършва спорно училище със спорт гребане, трикратна републиканска шампионка, и два сребърни медала от международна каяк-кану регата. И до ден днешен продължава да се занимава със спорт, членува в отбора по ски алпийски дисциплини „ Ветеран Смолян“ и отбора по кану-каяк „Тракия“ Пловдив. Тя самата споделя, че спорта укрепва не само физиката, но и психиката.
През 2011г. завършва медицина към Медицински университет Пловдив. Веднага след завършването е приета с конкурс, като лекар ординатор, специализант, докторант и асистент в катедра съдебна медицина. Работи и на второ място в клиника по пулмология и фтизиятрия 1г.

Мечтата й да стане психиатър е незаменима, но към онзи момент е нулева година и няма свободни места за специализация. Лятото 2014 г. обявяват единствено място държавна поръчка към клиника по психиатрия и медицинска психология към МУ Пловдив. Тя се отказва от всичко и се явява на конкурсен изпит, като го печели и е зачислена като специализант към клиника по психиатрия към УМБАЛ „Св. Георги“. По време на специализацията работи в ЦПЗ-Пловдив и ЦСМП-Пазарджик, придобива много опит в спешната медицина. 2015-2016г изучава Позитивна психотерапия при проф Бончева. Успешно полага изпит от 2 годишно обучение по клинична хомеопатия към МУ Пловдив. Дипломиран хомеопат. 2018г. се сдобива със сертификат „Хранителни разстройства“ към МУ Варна. Два сертификата за поддържащо психотерапевтично обучение и мотивационно интервю от щатски университет лектор известния Джон Спери съвместно със МУ Стара Загора. Участва в множество национални и интернационални обучения и семинари. 2018-2020г. завежда група за зависимости към психоактивни вещества съвместно с психолог и социален работник. Продължава и към момента да се обучава в диагностицирането подхода към пациенти и близки в лечението и диагностицирането на зависимости. Работила е в женско остро отделение, мъжко остро отделение по психиатрия Била е в комисия ЛКК. В момента желае да развие частна практика, за да може да обръща повече внимание на нейните пациенти.

11 Отзива

Стела Станелова
5

Изключителен специалист! Много отдадена на работата си и любезна с хората. 😊

Мирослава Делчева
5

Внимателно, задълбочено и професионално отношение! Препоръчвам!

Николай Пехливанов
5

Невероятен човек и професионалист! Много човечна и всеотдайна в работата си!!!

Мирослава
5

Препоръчвам д-р Кирчева, на мен ми помогна

Ирена
5

Препоръчвам!

Калина
5

Лекар роден да помага на хората, отношение, компетентност, знания, начин на поднасяне на инфотмация, става въпрос за сестра ми. Аз съм клиничен психолог. Впечатлена съм. Препоръчвам

Виктория
1

Невероятен специалист, по време на прегледа се почувствах за първи път спокойна, без ръцете да ми се изпотяват постоянно. Препоръчвам др Катерина Кирчева. Помогна ми

Вичка Николова
5

Много съм доволна от отношението на д-р Кирчева.

Румяна Христова
5

Много уютна атмосфера, доктор Кирчева е наистина професионалист и не подхожда към теб като поредния пациент, а те кара да се чувстваш специален.

Росица Неделчева
5

Страхотен специалист! Горещо я препоръчвам!

Десислава Атанасова
5

Хиляди благодарности за отношението и вниманието към нас пациентите в МЦ .От сърце ви благодарим!.

Напишете вашето мнение

Контакти

Искате да се свържете с мен ?